Doktorlara Özel Web Sitesi

Doktorlara Özel Web Sitesi

Tıp sektörünün öncüleri için özel olarak tasarlanmış bir web sitesi sunuyoruz.

Doktorlara Özel Web Sitesi2024-07-25T00:23:43+00:00
Hazır Doktor Web Sitesi Paketi

Doktor Sitesi

Sağlık sektörünün karmaşıklığına uygun olarak özenle tasarlanmış bir web sitesi sunuyoruz. Her detayı özenle düşünülmüş olan tasarımımız, kullanıcı dostu arayüzü ile sağlık profesyonellerine ve kuruluşlarına benzersiz bir deneyim sunuyor.

Modern ve minimalist estetiği, işlevselliği ve görsel çekiciliği bir araya getiren tasarımımız, tıp alanındaki profesyonellere profesyonel ve güvenilir bir imaj sunuyor. Hem mobil cihazlarda hem de masaüstü tarayıcılarda mükemmel performans gösteren responsive tasarımımız, kullanıcıların herhangi bir platformda sorunsuz bir şekilde etkileşim kurmasını sağlıyor.

Güçlü bir marka kimliği oluşturmak ve işletmelerin dijital varlıklarını en iyi şekilde temsil etmek için tasarladığımız web sitemiz, tıp sektöründe öne çıkmak isteyen herkes için ideal bir çözüm sunuyor.

Kimler için uygun: Klinikler, Tıp Sektörü, Doktor

Destek: Profesyonel ekibimiz isteklerinizi dinler ve web sitenizi tasarlar.

Mükemmel Tasarım

En son web trendleriyle mükemmel piksel doğruluğu, herhangi bir kodlamaya ihtiyaç duymadan parmaklarınızın ucunda.

Responsive Tasarım

Her cihaza ve görünüme ayarlı kontrol etme yeteğine sahip benzersiz bir tasarım web siteniz tüm cihazlarla uyumlu ve retina destekli olacak.

Esnek ve Özelleştirilebilir

Her şeyi, istediğiniz her yerde değiştirebilirsiniz. Web sitenizde gördüğünüz her öğe kolaylıkla güncellenebilir ve  değiştirilebilir.

Hız için Optimize Edildi

Gerçekten hızlı yüklenen ve hızlı hissettiren hoş bir deneyim yaratmak için web siteniz hız için optimize edildi.

Ücretsiz Destek

Kodlama bilmenize gerek yok sizi dinliyoruz ve web sayfanızı birlikte tasarlıyoruz. Tüm alanlarını istediğiniz gibi düzenleyeceğiz.

Yıllık Ücret Yok

Her yıl ücret ödemenize gerek yok şeffaf fiyat politikamız ile web tasarımınız için sadece bir kez ücret ödersiniz. Tasarımınızı birlikte düzenleyeceğiz.

Doktor Hazır Web Sitesi Sıkça Sorulan Sorular

Doktora özel web sitemde sosyal medya bağlantılarım olacak mı?2024-02-26T20:21:53+00:00

Evet doktora özel web sitenizde facebook, instagram, twitter, youtube, linkedin gibi sosyal medya profillerine bağlantılar içeren simgeler ekleyeceğiz. Bu alan daha geniş bir kitleye erişiminizi artıracaktır.

Doktora özel web sitemde hizmetler ya da tedaviler sayfası olacak mı?2024-02-26T19:41:05+00:00

Evet doktora özel web sitenizde hastalarınıza sunduğunuz hizmetlerin ayrıntılı bir listesi yer alacak. Bu alan muayene türleri, tedavi yöntemleri, cerrahi prosedürler gibi alanları içerebilir.

Doktora özel web sitemde hastalar randevu alabilecek mi?2024-02-26T20:46:02+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında hastalar tarafından çevrimiçi olarak randevu alınabilen bir form oluşturabiliriz. Ya da doktorlar sitesi online randevu sistemi kullanıyorsanız web siteniz üzerinden doktorlar sitesi randevu sayfanıza yönlendirme yapabiliriz. Böylelikle hastalar randevu takviminizi ve uygun saatleri görüntüleyebilirler.

Doktora özel web sitemde hasta yorumları ve incelemeler alanı olacak mı?2024-02-26T21:08:00+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında doktora özel web sitenizde daha önceki hastalar tarafından bırakılan yorumları ve değerlendirmeleri içeren bir bölüm oluşturabiliriz. Bu alan google yorumlar kısmında yapılan yorumlar olabilir. Hasta yorumları ve incelemeler doktorun güvenilirliği ve uzmanlığı hakkında potansiyel olarak hastalara bilgi sağlar.

Doktora özel web sitemde hakkımda sayfası olacak mı?2024-02-26T19:37:17+00:00

Evet doktora özel olarak tasarladığımız web sitenizde biyografiniz, eğitiminiz, uzmanlık alanlarınız ve deneyimleriniz hakkında bilgi içeren sayfalarınız olacak.

Doktora özel web sitemde blog ya da makale alanı olacak mı?2024-02-26T19:59:06+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında doktora özel web sitenizde sağlık konularında bilgilendirici yazılar veya blog yayınlayabilirsiniz. Düzenli blog yazısı, makale ya da hastaları bilgilendirme amaçlı yazılar yazmak web siteniz için çok önemlidir.

Doktora özel web sitemde bize ulaşın sayfası olacak mı?2024-02-27T12:32:05+00:00

Evet doktora özel web sitenizde klinik adresinizi, telefon numaranızı, whatsapp iletişim hattınızı ve e-posta adresinizin yer aldığı bize ulaşın sayfanız olacak. Dilerseniz bize ulaşın sayfanıza google harita ve iletişim formuda ekleyebiliriz.

Doktora özel hazır web sitesi ile ilgili farklı sorularım var?2024-02-26T20:13:13+00:00

Size özel hazırlayacağımız web sitesi hakkında sormak istediğiniz farklı konular bulunuyorsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Destek Talebi Oluştur sayfasını kullanarak form üzerinden sorularınızı iletebilir ya da profesyonel web tasarım ekibimiz ile online bir toplantı planlayabilirsiniz. Online toplantı için sayfanın en üst kısmından ya da menüde bulunan “Toplantı Planlayın” alanından online toplantı randevusu alabilirsiniz.