Mobilya Şirketlerine Özel Web Sitesi

Mobilya Şirketlerine Özel Web Sitesi

Mobilya şirketleri için özel olarak tasarlanmış bir web sitesi sunuyoruz.

Mobilya Şirketlerine Özel Web Sitesi2024-02-27T13:55:31+00:00
Hazır Mobilya Web Sitesi Paketi

Mobilya Sitesi

Görsel estetik ve işlevsellik harmanını bir araya getiren tasarımlarımızla mobilya sektörüne özel web siteleri sunuyoruz. Mobilya işinizin benzersizliğini ve ürünlerinizin kalitesini yansıtmak için özenle hazırladığımız web sitelerimiz, müşterilerinizi etkilemeye ve markanızı ön plana çıkarmaya yönelik güçlü bir dijital varlık sağlar.

Her bir detayı özenle düşünülmüş olan web sitelerimiz, şık tasarımıyla dikkat çekerken, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde ziyaretçilerin rahatça gezinmesini ve ürünlerinizi keşfetmesini sağlar. Ürün katalogları, görsel galeriler, ürün detayları ve özellikleri gibi içeriklerle zenginleştirilmiş olan web sitelerimiz, müşterilerinize kapsamlı bir alışveriş deneyimi sunar.

Müşteri memnuniyeti odaklı tasarım anlayışımızla, mobil uyumlu ve SEO dostu web siteleri sunarak markanızın çevrimiçi görünürlüğünü artırırız. Ayrıca, kullanıcıların web sitenizde güvenle alışveriş yapmalarını sağlamak için güvenli ödeme sistemleri ve müşteri destek hizmetleri gibi özellikler de sunuyoruz.

Mobilya sektöründeki deneyimimiz ve uzman ekibimizle, markanızı çevrimiçi platformlarda güçlü bir şekilde temsil etmek ve müşteri tabanınızı genişletmek için sizinle çalışmaktan memnuniyet duyarız. Profesyonel tasarım ve geliştirme hizmetlerimizle markanızı bir adım öne taşımak için bize bugün katılın.

Kimler için uygun: Ev Mobilyaları, Ofis Mobilyaları, Dış Mekan Mobilyaları, Otel ve Restoran Mobilyaları, Okul ve Eğitim Mobilyaları, Sağlık Mobilyaları, Otomotiv Mobilyaları, Modüler Mobilyalar, Antika ve Retro Mobilyalar, Mobilya Aksesuarları

Destek: Profesyonel ekibimiz isteklerinizi dinler ve web sitenizi tasarlar.

Mükemmel Tasarım

En son web trendleriyle mükemmel piksel doğruluğu, herhangi bir kodlamaya ihtiyaç duymadan parmaklarınızın ucunda.

Responsive Tasarım

Her cihaza ve görünüme ayarlı kontrol etme yeteğine sahip benzersiz bir tasarım web siteniz tüm cihazlarla uyumlu ve retina destekli olacak.

Esnek ve Özelleştirilebilir

Her şeyi, istediğiniz her yerde değiştirebilirsiniz. Web sitenizde gördüğünüz her öğe kolaylıkla güncellenebilir ve  değiştirilebilir.

Hız için Optimize Edildi

Gerçekten hızlı yüklenen ve hızlı hissettiren hoş bir deneyim yaratmak için web siteniz hız için optimize edildi.

Ücretsiz Destek

Kodlama bilmenize gerek yok sizi dinliyoruz ve web sayfanızı birlikte tasarlıyoruz. Tüm alanlarını istediğiniz gibi düzenleyeceğiz.

Yıllık Ücret Yok

Her yıl ücret ödemenize gerek yok şeffaf fiyat politikamız ile web tasarımınız için sadece bir kez ücret ödersiniz. Tasarımınızı birlikte düzenleyeceğiz.

Mobilya Hazır Web Sitesi Sıkça Sorulan Sorular

Mobilya mağazama özel web sitemde yerel teslimat ve montaj hizmetleri sayfası olacak mı?2024-02-27T14:33:28+00:00

Evet mobilya mağazanıza özel web sitenizde mağazanızın sunabileceği yerel teslimat ve montaj hizmetleri hakkında bilgi içeren bir sayfa tasarlayabiliriz.

Mobilya mağazama özel web sitemde bize ulaşın sayfası olacak mı?2024-02-27T14:23:59+00:00

Evet mobilya mağazanıza özel web sitenizde adresinizi, telefon numaranızı, whatsapp iletişim hattınızı ve e-posta adresinizin yer aldığı bize ulaşın sayfanız olacak. Dilerseniz bize ulaşın sayfanıza google harita ve iletişim formuda ekleyebiliriz.

Mobilya mağazama özel web sitemde müşteri yorumları/referansları sayfası olacak mı?2024-02-27T14:22:12+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında mobilya mağazanıza özel web sitenizde şirketinizin daha önceki müşterilerinden aldığı referanslar, müşteri yorumlarını içeren bir sayfa hazırlayabiliriz. Bu alan google yorumlar kısmında yapılan yorumlar olabilir. Müşteri yorumları ve incelemeler şirketinizin güvenilirliği hakkında bilgi sağlar. ( Müşteri yorumları modülü olan paketi tercih etmelisiniz. )

Mobilya mağazama özel web sitemde ürünler sayfası olacak mı?2024-02-27T14:18:01+00:00

Evet mobilya mağazanıza özel web sitenizde seçmiş olduğunuz paket kapsamında her bir mobilya ürünü için detaylı açıklamalar, fotoğraflar ve özellikler içeren ürün sayfaları oluşturabiliriz. ( E-ticaret paketini tercih etmelisiniz. )

Mobilya mağazama özel web sitemde ürün kategorileri sayfası olacak mı?2024-02-27T14:16:50+00:00

Evet mobilya mağazanıza özel web sitenizde seçmiş olduğunuz paket kapsamında mobilya ürünlerinin kategorilere ayrıldığı ve kolayca gezinebilecekleri kategori sayfaları oluşturabiliriz. ( E-ticaret paketini tercih etmelisiniz. )

Mobilya mağazama özel web sitemde mobilya satışı yapabilecek miyim?2024-02-27T14:14:41+00:00

Evet mobilya mağazanıza özel web sitenizde seçmiş olduğunuz paket kapsamında müşterilerinizin seçtikleri ürünleri alışveriş sepetine ekleyebilecekleri ve satın alma işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir alışveriş e-ticaret olarak web sitenizi tasarlayabiliriz. ( E-ticaret paketini tercih etmelisiniz. )

Mobilya mağazama özel web sitemde sosyal medya bağlantılarım olacak mı?2024-02-27T14:11:21+00:00

Evet mobilya mağazanıza özel web sitenizde facebook, instagram, pinterest, twitter, youtube, linkedin gibi sosyal medya profillerine bağlantılar içeren simgeler ekleyeceğiz. Bu alan daha geniş bir kitleye erişiminizi artıracaktır.

Mobilya mağazama özel web sitemde hakkımızda sayfası olacak mı?2024-02-27T14:10:10+00:00

Evet mobilya mağazanıza özel olarak tasarladığımız web sitenizde mobilya mağazanızın tarihçesi, misyonu, vizyonu, değerleri ve ekibi hakkında bilgi içeren hakkımızda sayfası olacak.

Mobilya mağazama özel hazır web sitesi ile ilgili farklı sorularım var?2024-02-27T14:04:33+00:00

Size özel hazırlayacağımız web sitesi hakkında sormak istediğiniz farklı konular bulunuyorsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Destek Talebi Oluştur sayfasını kullanarak form üzerinden sorularınızı iletebilir ya da profesyonel web tasarım ekibimiz ile online bir toplantı planlayabilirsiniz. Online toplantı için sayfanın en üst kısmından ya da menüde bulunan “Toplantı Planlayın” alanından online toplantı randevusu alabilirsiniz.

Mobilya mağazama özel web sitemde canlı destek olacak mı?2024-02-27T14:03:28+00:00

Evet mobilya mağazanıza özel web sitenizde ziyaretçilerinizin canlı destek alabileceği anlık bir soru sorma alanı oluşturabiliriz. ( Canlı destek modülü olan paket tercih etmelisiniz. )