Restoranlara Özel Web Sitesi

Restoranlara Özel Web Sitesi

Restoran ve kafeler için özel olarak tasarlanmış bir web sitesi sunuyoruz.

Restoranlara Özel Web Sitesi2024-07-25T00:29:46+00:00
Hazır Restoran Web Sitesi Paketi

Restoran Sitesi

Lezzetin ve keyfin buluştuğu noktada, restoran ve kafe sahiplerine özel olarak hazırladığımız web sitesi tasarımımızla, dijital dünyada da enfes bir deneyim sunuyoruz. Her bir detayı özenle düşünülmüş olan tasarımımız, müşterilerinizi cezbetmek ve onları içeri çekmek için yaratıcı ve etkileyici bir platform sunuyor.

Göz alıcı görseller, akıcı kullanıcı deneyimi ve kolay gezinme özellikleriyle donattığımız web sitemiz, restoranınızın veya kafenizin atmosferini sanal ortama taşıyarak potansiyel müşterilere gerçek bir tat alma imkanı sunuyor.

Responsive tasarımı sayesinde mobil cihazlarda da mükemmel görünüm ve performans sergileyen web sitemiz, müşterilerinizin her zaman ve her yerde size ulaşmasını sağlıyor. Yaratıcı içerik yönetim sistemiyle (CMS) kolayca güncellenebilir ve özelleştirilebilir olan web sitemiz, işletmenizin dijital varlığını güçlendirmek ve rakiplerinizden sıyrılmak için ideal bir çözüm sunuyor.

Kimler için uygun: Restoran, Kafeler, Otel Restoranları, Bistrolar, Publar

Destek: Profesyonel ekibimiz isteklerinizi dinler ve web sitenizi tasarlar.

Mükemmel Tasarım

En son web trendleriyle mükemmel piksel doğruluğu, herhangi bir kodlamaya ihtiyaç duymadan parmaklarınızın ucunda.

Responsive Tasarım

Her cihaza ve görünüme ayarlı kontrol etme yeteğine sahip benzersiz bir tasarım web siteniz tüm cihazlarla uyumlu ve retina destekli olacak.

Esnek ve Özelleştirilebilir

Her şeyi, istediğiniz her yerde değiştirebilirsiniz. Web sitenizde gördüğünüz her öğe kolaylıkla güncellenebilir ve  değiştirilebilir.

Hız için Optimize Edildi

Gerçekten hızlı yüklenen ve hızlı hissettiren hoş bir deneyim yaratmak için web siteniz hız için optimize edildi.

Ücretsiz Destek

Kodlama bilmenize gerek yok sizi dinliyoruz ve web sayfanızı birlikte tasarlıyoruz. Tüm alanlarını istediğiniz gibi düzenleyeceğiz.

Yıllık Ücret Yok

Her yıl ücret ödemenize gerek yok şeffaf fiyat politikamız ile web tasarımınız için sadece bir kez ücret ödersiniz. Tasarımınızı birlikte düzenleyeceğiz.

Restoran Hazır Web Sitesi Sıkça Sorulan Sorular

Restorana özel web sitemde müşteri yorumları sayfası olacak mı?2024-02-26T21:13:31+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında restoran veya kafenize özel web sitenizde müşterilerin restoran veya kafe hakkında bıraktığı yorumları ve değerlendirmeleri içeren bir bölüm oluşturabiliriz. Bu alan google yorumlar kısmında yapılan yorumlar olabilir. Müşteri yorumları ve incelemeler restoran veya kafenizin güvenilirliği hakkında bilgi sağlar.

Restorana özel web sitemde hakkımda sayfası olacak mı?2024-02-26T21:08:56+00:00

Evet restoran veya kafenize özel olarak tasarladığımız web sitenizde restoranın veya kafenin tarihçesi, misyonu, vizyonu ve değerleri hakkında bilgi içeren bir hakkımda sayfası olacak.

Restorana özel web sitemde bize ulaşın sayfası olacak mı?2024-02-27T12:32:33+00:00

Evet restoran veya kafenize özel web sitenizde adresinizi, telefon numaranızı, whatsapp iletişim hattınızı ve e-posta adresinizin yer aldığı bize ulaşın sayfanız olacak. Dilerseniz bize ulaşın sayfanıza google harita ve iletişim formuda ekleyebiliriz.

Restorana özel web sitemde menü sayfası olacak mı?2024-02-26T21:14:47+00:00

Evet restorana veya kafenize özel hazırladığımız web sitenizde sunduğunuz yemek veya içeceklerin bulunduğu menü sayfası olacak. Bu sayfa yemeklerin ve içeceklerin açıklamalarını, fiyatlarını ve fotoğraflarını içerebilir.

Restorana özel web sitemde müşteriler rezervasyon yaptırabilecek mi?2024-02-26T20:49:43+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında müşterileriniz çevrimiçi olarak masa rezervasyonu yapabilecekleri bir form sistemi oluşturuyoruz. Bu form ad-soyad, gsm numarası, tarih ve saat alanlarını içerir. Formu dolduran müşterileriniz tarafından bir eposta alırsınız.

Restorana özel web sitemde fotoğraf galerisi sayfası olacak mı?2024-02-26T21:15:13+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında restoran veya kafenize özel web sitenizde iç alanı, dış alanı, yemeklerini ve mükemmel ortamı gösteren fotoğrafların bulunduğu bir galeri oluşturabiliriz. Fotoğraf galerisi müşterilerinizin gelmeden önce ambiyansı önceden görmesi çok önemlidir.

Restorana özel web sitemde sosyal medya bağlantılarım olacak mı?2024-02-26T20:21:03+00:00

Evet restoranınıza veya kafenize özel web sitenizde facebook, instagram, twitter, youtube, linkedin gibi sosyal medya profillerine bağlantılar içeren simgeler ekleyeceğiz. Bu alan daha geniş bir kitleye erişiminizi artıracaktır.

Restorana özel hazır web sitesi ile ilgili farklı sorularım var?2024-02-26T21:09:44+00:00

Size özel hazırlayacağımız web sitesi hakkında sormak istediğiniz farklı konular bulunuyorsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Destek Talebi Oluştur sayfasını kullanarak form üzerinden sorularınızı iletebilir ya da profesyonel web tasarım ekibimiz ile online bir toplantı planlayabilirsiniz. Online toplantı için sayfanın en üst kısmından ya da menüde bulunan “Toplantı Planlayın” alanından online toplantı randevusu alabilirsiniz.