Sanatçılara Özel Web Sitesi

Sanatçılara Özel Web Sitesi

Sanatçılar için özel olarak tasarlanmış bir web sitesi sunuyoruz.

Sanatçılara Özel Web Sitesi2024-02-26T13:37:06+00:00
Hazır Sanatçı Web Sitesi Paketi

Sanatçı Sitesi

Görsel estetiği ve sanatsal ifadeyi ön planda tutan bir yaklaşımla hazırladığımız web sitelerimiz, sanatçılar ve fotoğrafçılar için özel olarak tasarlanmıştır. Her bir detayı özenle düşünülmüş olan tasarımlarımız, sanat eserlerinizi ve fotoğraflarınızı en etkileyici şekilde sergilemek için güçlü bir platform sunar.

Görsel olarak çekici, kullanıcı dostu ve işlevsel olan web sitelerimiz, potansiyel müşterilerinizi etkilemek ve sanatınızı geniş kitlelere ulaştırmak için ideal bir çözümdür.

Tamamen özelleştirilebilir ve kolayca güncellenebilir olan tasarımlarımız, sanatınızı en iyi şekilde yansıtan bir dijital varlık oluşturmanıza yardımcı olur. Sanatınızı dünyaya duyurmak ve sanat eserlerinizi sergilemek için mükemmel bir dijital vitrin oluşturmak isteyen sanatçılar ve fotoğrafçılar için benzersiz bir çözüm sunuyoruz.

Kimler için uygun: Resim Sanatı, Heykel Sanatı, Fotoğrafçılık, Grafik Tasarım, Tasarım Sanatı, Müzik, Tiyatro ve Drama, Dans, Edebiyat, Film ve Sinema, Seramik ve Çömlekçilik, El Sanatları

Destek: Profesyonel ekibimiz isteklerinizi dinler ve web sitenizi tasarlar.

Mükemmel Tasarım

En son web trendleriyle mükemmel piksel doğruluğu, herhangi bir kodlamaya ihtiyaç duymadan parmaklarınızın ucunda.

Responsive Tasarım

Her cihaza ve görünüme ayarlı kontrol etme yeteğine sahip benzersiz bir tasarım web siteniz tüm cihazlarla uyumlu ve retina destekli olacak.

Esnek ve Özelleştirilebilir

Her şeyi, istediğiniz her yerde değiştirebilirsiniz. Web sitenizde gördüğünüz her öğe kolaylıkla güncellenebilir ve  değiştirilebilir.

Hız için Optimize Edildi

Gerçekten hızlı yüklenen ve hızlı hissettiren hoş bir deneyim yaratmak için web siteniz hız için optimize edildi.

Ücretsiz Destek

Kodlama bilmenize gerek yok sizi dinliyoruz ve web sayfanızı birlikte tasarlıyoruz. Tüm alanlarını istediğiniz gibi düzenleyeceğiz.

Yıllık Ücret Yok

Her yıl ücret ödemenize gerek yok şeffaf fiyat politikamız ile web tasarımınız için sadece bir kez ücret ödersiniz. Tasarımınızı birlikte düzenleyeceğiz.

Sanatçılar İçin Hazır Web Sitesi Sıkça Sorulan Sorular

Sanatçılara özel web sitemde bize ulaşın sayfası olacak mı?2024-02-27T12:33:51+00:00

Evet sanatçılara özel web sitenizde adresinizi, telefon numaranızı, whatsapp iletişim hattınızı ve e-posta adresinizin yer aldığı bize ulaşın sayfanız olacak. Dilerseniz bize ulaşın sayfanıza google harita ve iletişim formuda ekleyebiliriz.

Sanatçıya özel web sitemde hizmetler sayfası olacak mı?2024-02-26T21:39:24+00:00

Evet sanatçıya özel web sitenizde sunduğunuz hizmetler, örneğin özel komisyonlar, sanat dersleri veya atölye çalışmaları gibi, hakkında bilgi içeren bir sayfa oluşturabiliriz.

Sanatçıya özel web sitemde blog ya da makale alanı olacak mı?2024-02-26T21:37:38+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında sanatçıya özel web sitenizde son eserlerininizi, etkinliklerinizi veya diğer haberleri paylaştığı bir blog veya haberler bölümü alanı oluşturabiliriz. Düzenli blog yazısı, makale ya da sanatçı hakkında bilgilendirme amaçlı yazılar yazmak web siteniz için çok önemlidir. ( Blog Modülü olan paket tercih etmelisiniz. )

Sanatçılara özel web sitemde satış yapabilecek miyim?2024-02-26T21:34:17+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında sanatçılara özel olarak tasarladığımız web sitenizde sanat eserlerinizi satabilir veya özel sipariş verme seçenekleri sunan bir e-ticaret web sitesine dönüştürebiliriz. Web siteniz fiyatlar, ödeme seçenekleri ve teslimat detayları içerir. ( E-ticaret paketi tercih etmelisiniz. )

Sanatçılara özel web sitemde etkinlikler ve sergiler sayfası olacak mı?2024-02-26T21:30:52+00:00

Evet sanatçılara özel olarak tasarladığımız web sitenizde katıldığınız veya düzenlediğiniz etkinlikler, sergiler, galeri açılışları ve diğer sanat etkinlikleri hakkında bilgi içeren etkinlikler ya da sergiler sayfanız olacak.

Sanatçılara özel web sitemde hakkında/biyografi sayfası olacak mı?2024-02-26T21:28:14+00:00

Evet sanatçılara özel olarak tasarladığımız web sitenizde biyografinizi, eğitiminizi, sanat tarzınızı, ilham kaynaklarınızı ve kariyeriniz hakkında detaylı bilgi içeren bir sayfa oluşturacağız.

Sanatçılara özel web sitemde portföyo/galeri sayfası olacak mı?2024-02-26T21:24:48+00:00

Evet seçmiş olduğunuz paket kapsamında eserlerinizin sergilediği bir portföyo veya galeri sayfası oluşturabiliriz. Bu sayfa resimlerin, heykellerin, dijital sanatın veya diğer sanat eserlerinin fotoğraflarını ve açıklamalarını içerebilir. ( Galeri modülü olan paket tercih etmelisiniz. )

Sanatçılara özel hazır web sitesi ile ilgili farklı sorularım var?2024-02-26T21:20:15+00:00

Size özel hazırlayacağımız web sitesi hakkında sormak istediğiniz farklı konular bulunuyorsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Destek Talebi Oluştur sayfasını kullanarak form üzerinden sorularınızı iletebilir ya da profesyonel web tasarım ekibimiz ile online bir toplantı planlayabilirsiniz. Online toplantı için sayfanın en üst kısmından ya da menüde bulunan “Toplantı Planlayın” alanından online toplantı randevusu alabilirsiniz.

Sanatçılara özel web sitemde sosyal medya bağlantılarım olacak mı?2024-02-26T21:19:04+00:00

Evet sanatçılara özel web sitenizde facebook, instagram, twitter, youtube, pinterest, behance, linkedin, spotify gibi sosyal medya profillerine bağlantılar içeren simgeler ekleyeceğiz. Bu alan daha geniş bir kitleye erişiminizi artıracaktır.