Son güncelleme: 22 Şubat 2024

Bu Şartlar ve Koşullar (“Şartlar”, “Şartlar ve Koşullar”), WordPressTurk (“biz”, “bizim” veya “bizim”) tarafından işletilen https://wordpressturk.com web sitesi (“Hizmet”) ile olan ilişkinizi düzenler.

Lütfen Hizmeti kullanmadan önce bu Şartlar ve Koşulları dikkatlice okuyun.

Hizmete erişiminiz ve kullanımınız, bu Şartları kabul etmenize ve bunlara uymanıza bağlıdır. Bu Şartlar, Hizmete erişen veya kullanan tüm ziyaretçiler, kullanıcılar ve diğerleri için geçerlidir.

Hizmete erişerek veya kullanarak, bu Şartlara bağlı olduğunuzu kabul edersiniz. Şartların herhangi bir bölümü ile anlaşmazlık içindeyseniz, Hizmete erişemezsiniz.

Satın Alımlar Hizmet aracılığıyla sunulan herhangi bir ürünü veya hizmeti satın almak istiyorsanız (“Satın Alma”), Satın Alma ile ilgili belirli bilgileri sağlamanız istenebilir, bunlar sınırlamaya tabi olmaksızın, kredi kartı numaranız, kredi kartınızın son kullanma tarihi, fatura adresiniz ve gönderim bilgilerinizdir.

Siz, (i) Satın Alma ile ilgili olarak herhangi bir kredi kartını veya diğer ödeme yöntemini kullanma yasal hakkınıza sahip olduğunuzu ve (ii) bize sağladığınız bilgilerin doğru, doğru ve eksiksiz olduğunu temsil ve garanti edersiniz.

Böyle bilgileri göndererek, Satın Alımların tamamlanmasını kolaylaştırmak amacıyla bilgileri üçüncü taraflara sağlama hakkını bize vermiş olursunuz.

Ürün veya hizmetin bulunabilirliği, ürün veya hizmetin açıklamasındaki veya fiyatındaki hatalar, siparişinizdeki hata veya diğer nedenler de dahil olmak üzere belirli nedenlerle siparişinizi her zaman reddetme veya iptal etme hakkımızı saklı tutarız.

Dolandırıcılık veya yetkisiz veya yasa dışı bir işlem şüphesi varsa, siparişinizi reddetme veya iptal etme hakkımızı saklı tutarız.

Lisans Kullanımı
Orjinal müşteri/lisans sahibine yasal bir lisans anahtarı ile destek sağlayacağız ve bu lisans anahtarının destek soruları için başka kullanımlarını sahtekarlık olarak değerlendiririz. Ürün(ler)imizi tasarım ve geliştirmede önemli bir rolünüz olmadığı bir web sitesine paketleyemez veya ticari bir “olduğu gibi” lisans veya ürün olarak yeniden satamazsınız. Bu ürünü herhangi bir şekilde (ücretsiz veya ücretli) arkadaşlarınıza, topluluğunuza veya başka birine yeniden dağıtma hakkınız yoktur. Ürünümüzü WaaS iş modelinde yeniden satmak veya kullanmak istiyorsanız önce bunu okuyun. Ömür boyu lisans/paket, ürünün kendisinin ömrü boyunca geçerlidir. İade ve İade Politikası Sadece aşağıdaki koşullar altında iadeler yapılır:

İadeler, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde yapılacaktır. Satın alma tarihinden sonra yapılan tüm iade talepleri geçersiz olarak kabul edilecek ve satın alma iade edilemez olarak kabul edilecektir. İadeler, abonelik yenileme ödemelerine uygulanmaz. Abonelik yenileme tarihinizden 30 gün önce yenileme bildirim e-postası alacaksınız, böylece yenileme ödemesi otomatik olarak işlenmeden önce aboneliğinizi iptal etme fırsatını kullanabilirsiniz. Sadece ilk satın alımınız için bir iade sunuyoruz. Bu, ikinci lisans veya başka bir satın alma için iade sunamayacağımız anlamına gelir. Lisans yükseltmelerinde iade sunmuyoruz. Lütfen bir aboneliği daha yüksek bir plana yükseltmenin geri alınamaz olduğunu unutmayın (bu, bir aboneliğin düşürülemeyeceği anlamına gelir).

İadelerle ilgili yararlı bilgiler:

Bir iade işlemini tamamladıktan sonra, paranın hesabınıza geri dönmesi 5-10 iş günü sürebilir (ödeme ağı geçidi ve ödeme kaynağınıza bağlı olarak). Sadece fikrini değiştiren veya iade talebi için makul bir açıklama sunamayan müşteriler, iade politikasından kapsam dışında tutulur ve iadeye uygun değildir. Şirket, iade ve iptal politikasını önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıca, şartlarımızı ihlal eden herhangi bir müşteriye hizmet sunmayı reddetme hakkına sahibiz. Sitemizden bir ürün satın alarak, iade politikasını kabul ettiğinizi ve herhangi bir soru, yargı veya yasal işleme tabi tutmayı reddettiğinizi kabul edersiniz.

Bu iade politikası hakkında endişeleriniz varsa veya bu politikayla aynı fikirde değilseniz, herhangi bir açıklama için satın almadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Hizmetteki ürün ve hizmetlerin tekliflerini sürekli olarak güncelliyoruz. Hizmetimizde bulunan ürünler veya hizmetler hatalı fiyatlandırılmış, yanlış tanımlanmış veya kullanılamaz olabilir ve Hizmette bilgileri ve diğer web sitelerindeki reklamlarımızı güncelleme konusunda gecikmeler yaşayabiliriz.

Herhangi bir bilginin, fiyatlar, ürün görüntüleri, özellikler, bulunabilirlik ve hizmetler de dahil olmak üzere doğruluğunu veya eksiksizliğini garanti edemeyiz ve garanti etmeyiz. Bilgileri değiştirme veya güncelleme ve hataları, yanlışlıkları veya eksiklikleri herhangi bir önceden bildirim yapmaksızın her zaman düzeltme hakkını saklı tutarız.

Yarışmalar, Çekilişler ve Promosyonlar Hizmet aracılığıyla sunulan herhangi bir yarışma, çekiliş veya diğer promosyonlar (topluca, “Promosyonlar”), bu Şartlardan ayrı olan kurallar tarafından düzenlenebilir. Herhangi bir Promosyona katılıyorsanız, lütfen ilgili kuralları ve ayrıca Gizlilik Politikamızı inceleyin. Bir Promosyonun kuralları, bu Şartlarla çelişiyorsa, Promosyon kuralları geçerlidir.

Hesaplar

Hesap oluşturduğunuzda, her zaman doğru, eksiksiz ve güncel bilgiler sağlamanız gerekir. Bunu yapmamanız, Şartlar’ın ihlali olarak kabul edilir ve hizmetimizdeki hesabınızın derhal sonlandırılmasına neden olabilir.

Hizmete erişmek için kullandığınız şifreyi korumak ve şifrenizle yapılan herhangi bir faaliyet veya eylemden sorumlusunuzdur, şifreniz Hizmetimizde veya üçüncü taraf bir hizmette olsun.

Şifrenizi herhangi bir üçüncü tarafa ifşa etmeyeceğinize söz verirsiniz. Güvenlik ihlali veya hesabınızın izinsiz kullanımını fark ettiğinizde derhal bize bildirmelisiniz.

Kullanıcı adı olarak başka bir kişi veya varlık adını veya yasal olarak kullanılabilir olmayan bir adı, sizin dışınızda herhangi bir kişi veya varlığın haklarına tabi olan bir adı veya ticari markayı, ayrıca başka türlü kaba, edebe aykırı veya müstehcen bir adı kullanamazsınız.

Telif Hakkı Politikası Başkalarının fikri mülkiyet haklarına saygı duyuyoruz. Hizmette yayınlanan İçeriğin telif hakkını veya başka bir fikri mülkiyet ihlalini (“İhlal”) ihlal ettiğine dair herhangi bir iddiaya yanıt vermek politikamızdır.

Telif hakkı sahibi veya biri adına yetkilendirilmişseniz ve Hizmet aracılığıyla gerçekleşen bir telif hakkı ihlali olduğuna inanıyorsanız, iddianızı ayrıntılı bir şekilde açıklayan bir bildirimi “Telif Hakkı İhlali” dikkatine merhaba@wordpressturk.com adresine yazılı olarak sunmalısınız.

Herhangi bir İçeriğin telif hakkınızı ihlal ettiğini yanlış beyan ettiğinizde zarardan (masraflar ve avukatlık ücretleri de dahil olmak üzere) sorumlu tutulabilirsiniz.

Fikri Mülkiyet Hizmet ve orijinal içeriği, özellikleri ve işlevselliği WordPressTurk ve lisans verenlerinin münhasır mülkiyetinde olacaktır ve kalacaktır. Hizmet, Birleşik Krallık ve yabancı ülkelerin telif hakkı, ticari marka ve diğer yasalarıyla korunmaktadır. Ticari markalarımız ve ticari görünüşümüz, WordPressTurk’un önceden yazılı izni olmaksızın herhangi bir ürün veya hizmetle ilişkilendirilemez.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar Hizmetimiz, WordPressTurk’un sahibi veya kontrolü altında olmayan üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlere bağlantılar içerebilir.

WordPressTurk, üçüncü taraf web sitelerinin veya hizmetlerinin içeriğinden, gizlilik politikalarından veya uygulamalarından sorumlu olmadığını ve hiçbir sorumluluk kabul etmediğini varsayar. Ayrıca, WordPressTurk’un, üçüncü taraf web sitelerinin veya hizmetlerinin içeriğinden, mallarından veya hizmetlerinden kaynaklanan veya iddia edilen herhangi bir hasardan veya kayıptan doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu olmayacağını kabul ve kabul edersiniz.

Ziyaret ettiğiniz herhangi bir üçüncü taraf web sitesi veya hizmetin koşullarını ve gizlilik politikalarını okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Sonlandırma Herhangi bir nedenle, Şartları ihlal ettiğiniz takdirde, önceden bildirim veya sorumluluk olmaksızın hesabınızı derhal sonlandırabilir veya askıya alabiliriz.

Sonlandırma durumunda, Hizmeti kullanma hakkınız derhal sona erecektir. Hesabınızı sonlandırmak isterseniz, Hizmeti kullanmayı sadece keserek sonlandırabilirsiniz.

Sorumluluk Sınırlaması Hiçbir durumda WordPressTurk, yöneticileri, çalışanları, ortakları, acenteleri, tedarikçileri veya bağlı kuruluşları, dolaylı, arızi, özel, sonuç olarak veya cezai zararlardan (bunlarla sınırlı olmamak üzere, kar kaybı, veri, kullanım, itibar veya diğer soyut kayıplar), kaynaklanan sorumlu olmayacaktır; (i) Hizmete erişiminiz veya kullanımınız veya Hizmete erişememe veya kullanamama; (ii) Hizmetteki herhangi bir üçüncü tarafın davranışı veya içeriği; (iii) Hizmetten elde edilen herhangi bir içerik; ve (iv) izinsiz erişim, kullanım veya iletilerinizi veya içeriğinizi değiştirme, bu zararın temel alınmış olsa bile, garanti, sözleşme, haksız fiil (ihmal dahil) veya diğer herhangi bir hukuki teoriye dayanarak, ve burada belirtilen bir çare temel amacını gerçekleştirmediği tespit edilse bile.

Ayrıntılar Hizmetin kullanımı tamamen sizin tek başınıza sorumluluğunuzdadır. Hizmet “OLDUĞU GİBİ” ve “MÜMKÜN OLDUĞU KADAR” temelinde sunulmaktadır. Hizmet, açık veya zımni, ticari kullanılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk, ihlal etmeme veya performans konusunda herhangi bir garanti olmaksızın sunulmaktadır.

WordPressTurk, bağlı kuruluşları ve lisans verenleri, a) Hizmetin belirli bir zamanda veya konumda kesintisiz, güvenli veya kullanılabilir olacağını; b) herhangi bir hata veya kusurun düzeltilmesi; c) Hizmetin virüsler veya diğer zararlı bileşenlerden arınmış olacağını veya d) Hizmetin kullanımının gereksinimlerinizi karşılayacağı sonuçlarını garanti etmez.

Yasal Düzenleme Bu Şartlar, Birleşik Krallık yasalarına uygun olarak yürürlüğe ve yorumlanacaktır ve hukuk çatışma hükümleri göz önünde bulundurulmaksızın uygulanır.

Herhangi bir hakkın veya hükmün uygulanmaması, bu Şartların herhangi bir hükmünün feragat edildiği anlamına gelmez. Bu Şartların herhangi bir hükmünün bir mahkeme tarafından geçersiz veya uygulanamaz bulunması halinde, bu Şartların geri kalan hükümleri geçerli olacaktır. Bu Şartlar, Hizmetimizle ilgili olarak aramızdaki tüm önceki anlaşmaları oluşturur ve Hizmetimizle ilgili olarak aramızdaki tüm önceki anlaşmaları geçersiz kılar ve yerine geçer.

Değişiklikler Tek taraflı olarak, bu Şartları her zaman değiştirme veya değiştirme hakkını saklı tutarız. Bir revizyonun önemli olduğu durumlarda, yeni koşulların yürürlüğe girmesinden en az 30 gün önce bildirimde bulunmaya çalışacağız. Hangi değişikliklerin önemli olduğu, tek taraflı takdirimize bağlı olarak belirlenecektir.

Bu revizyonlar yürürlüğe girdikten sonra hizmetimize erişmeye veya kullanmaya devam etmeniz durumunda, değiştirilmiş koşullara bağlı olmayı kabul edersiniz. Yeni koşulları kabul etmiyorsanız, lütfen Hizmeti kullanmayı durdurun.

Bize Ulaşın
Bu şartlarla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta ile ulaşın – merhaba@wordpressturk.com